Hírek, újdonságok

Zárja ki a hőséget otthonából!

Zárja ki a hőséget otthonából!

A téli fagyban vacogva alig várjuk a nyarat; ilyenkor akár még a harmincöt fokos kánikula is csábítóan hangzik. Aztán amikor tényleg megjön a hőség, egy ideig igyekszünk örülni a trópusi klímának, aztán viszont nem bírjuk tovább, és elkezdjük kutatni azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével enyhíthetünk a melegen.

Az egyik legegyszerűbb megoldás, ha éjszaka, amikor kicsit lehűl a levegő, jól kiszellőztetjük a lakást, reggel pedig azonnal lehúzzuk a redőnyöket. Ezzel a kis praktikával akár hat fokkal csökkenthetjük a benti hőmérsékletet – és nagyon nem mindegy, hogy 35 fok van vagy 29…

Csak a minőségi anyagokból készült árnyékoló hatásos

Ehhez azonban az kell, hogy ablakunk minőségi redőnnyel legyen felszerelve, hiszen csak ez zárja ki hatékonyan a meleget. Az Áronház Kft.-nél külsőtokos, felsőtokos, illetve vakolható tokos minőségi redőnyök közül választhatunk. A redőny készülhet műanyagból vagy alumíniumból, és kérhetjük szúnyoghálóval integrálva, illetve kézi és motorizált mozgatással is. Ha szeretné minden nap komfortosan érezni magát otthonában a legnagyobb kánikulában is, gondoskodjon minél hamarabb a minőségi redőnyök felszereléséről!