Hírek, újdonságok

Műanyag könyöklős párkány

Műanyag könyöklős párkány

A megfelelő párkány gyakorlatilag az ablak elemi része, nem csak hasznos és praktikus, de kifejezetten mutatós kiegészítő is. Manapság egyre elterjedtebbek a műanyag nyílászárók, melyekhez ideális a színben megegyező, megfelelő méretű műanyag könyöklős párkány.

A könyöklő az ablaknyílás alsó felületén vízszintesen helyezendő el, széleit pedig végzáró elemmel kell lezárni. A rögzítés PVC ragasztóval vagy univerzális PVC ragasztóval ajánlott, lehetőleg az utolsó réteg festék felhordása előtt, de az ablaknyílás minden esetben sík vagy simított felület kell, hogy legyen.

A megfelelő profil kiválasztása az ablaknyílás szélességétől függ. A műanyag könyöklős párkány kültérre és beltérre egyaránt kiváló megoldás, tökéletesen alkalmas virágok elhelyezésére, a lakás dekorációjának kiegészítésére. Egy ilyen kamrás anyagú, keményített PVC-ből készült műanyag könyöklő zseniális választás minden ablaknyílásba, mutatós és egyszerű választás a lakás belső terébe, míg praktikus a külső területen az esővíz elvezetésére is.