Hírek, újdonságok

Nyílászárók és kiegészítők kavalkádja

Nyílászárók és kiegészítők kavalkádja

Ha házat építünk, esetleg meglévő lakásunkat vagy házunkat újítjuk fel, nagy körültekintéssel kell kiválasztanunk a nyílászárókat, valamint azok kiegészítőit. Nem csak az ajtók, ablakok, illetve azok kerete fontos, hanem a részletek is, úgymint a kilincs és a párkány.

Kínálatunkban mind nyílászárókból, mind párkányokból és egyéb tartozékokból megtalálhatja az Önnek leginkább tetszőt. A választás során a praktikum mellett nagyon fontos, hogy a műszaki paraméterek stimmeljenek, illetve, hogy mindig vegyük figyelembe az összhatást. A kilincsek stílus tekintetében passzoljanak az ajtóhoz, vagy az ablakhoz, amire kerülnek, az összkép ugyanis csak így lesz harmonikus. A párkánnyal ugyanez a helyzet: ha például az ablakaink kerete fehér műanyagból készült, a fa ablakpárkány nem a legjobb választás, a kettő ugyanis egyszerűen nem illik össze.
Cégünk a hatalmas kínálat mellett biztosítja a precizitást is: szakembereink a legnagyobb műgonddal állítják elő és építik be a választott tartozékokat, így a végeredmény garantáltan kielégítő lesz mind esztétikai, mind gyakorlati szempontból.