Hírek, újdonságok

Minőségi natúr fa ablakok borovi fenyőből

Minőségi natúr fa ablakok borovi fenyőből

Nem könnyű kérdés, hogy milyen nyílászárót válasszunk házunkra, akár új ház építéséről, akár felújításról van szó. Egy tökéletes nyílászáró számos kritériumnak meg kell, hogy feleljen – megfelelően kell hőszigetelnie, esztétikusnak kell lennie, és persze strapabírónak is.

Az Áron Ház Kft. natúr fa nyílászárói bírnak mindezekkel a tulajdonságokkal, így ha minőségi ablakokra van szüksége és ezek között kezdi a válogatást, tovább már nem is kell mennie.
A natúr fa ablakok borovi fenyőből készülnek, amely garantálja nem csak azt, hogy gyönyörűen nézzenek ki, de egyben az időtállóságot is. A fenyő ugyanis teljesen csomómentes, rétegragasztott kivitelben kerül felhasználásra, gömbaölő pác alkalmazásával együtt.
A natúr fa ablakok alkalmasak belső íves, kazettás kialakításra is. Alap kivitelben fix, bukó-nyíló, bukó, nyíló, kétszárnyú (tokosztott, váltószárnyas), toló-bukó, emelő-toló, harmonika kivitelekben áruljuk őket, de a megrendelő kívánságainak megfelelően lehetőség van más szerkezetek kialakítására