Hírek, újdonságok

Rába ablak zsalugáterek a nosztalgikus hangulatú otthonért

Rába ablak zsalugáterek a nosztalgikus hangulatú otthonért

Napjainkban, amikor a félkész rizs és a gyrosház a legkelendőbb a fiatalok körében, egyre többen tekintünk a múltba nosztalgiával vegyes vágyakozással. A Rába ablak zsalugáterei és ablaktáblái pontosan ezt a múltbéli, megbízható hangulatot árasztják magukból, így tökéletesen egyedivé varázsolhatják az Ön otthonát is!

Éppen ezért ablakainkhoz kiemelkedő minőségű, professzionális kivitelben rendelhet mozgatható vagy fix lamellákkal ellátott, illetve tele betétes zsalugátereket kínálunk vásárlóinknak, melyeknek nem csupán a használati, de az esztétikai értékük is kiemelkedő. A folyamatos, garantált és zökkenőmentes használat érdekében minden zsalugátert a kipróbáltan megbízható Roto vasalatokkal szerelünk, így Ön és családja hosszú évekig élvezheti majd ablaktábláink és zsalugátereink mutatós kinézetét és könnyed, egyszerű használhatóságát.
Készítünk egyebek mellett úgynevezett belső működtetésű zsalugátereket is, melyek lényege a kényelmes működtetés, ugyanis ezen zsalugátertípus esetében egy hajtókar segítségével nyithatjuk és csukhatjuk a zsalugátereket, anélkül, hogy az ablakot kinyitnánk.