Hírek, újdonságok

Lakásunk kapujában -a bejárati ajtó

Lakásunk kapujában -a bejárati ajtó

Egy háznak vagy lakásnak igen fontos eleme a bejárati ajtó, ami nem véletlen: mindenki, aki eljön hozzánk, ezt a részletet fogja először maga előtt látni. A bejárati ajtó éppen ezért már azelőtt utalhat a lakás többi részére, hogy abból bármi is látszana.

Egy jó ízléssel megválasztott, szemlátomást tisztán tartott bejárati ajtó egy kellemes berendezésű, tiszta otthonra utal, míg egy kevésbé igényes, koszos darab azt vetíti elő, hogy a mögötte lévő helyiségek is hasonlóak.
Bejárati ajtóból ma már rengetegféle van, ezért senkinek sem okozhat nehézséget kiválasztani azt, ami leginkább tükrözi a saját és lakása stílusát. A fa bejárati ajtók mellett nálunk elérhetőek a napjainkban egyre divatosabb műanyag bejárati ajtók, melyekből igen széles választék áll vásárlóink rendelkezésére. Többféle alaptípusból válogathat, melyeket különböző üvegezéssel rendelhet, így lehetősége van egy igen egyedi ajtót összeállítani. A műanyag ajtók is vannak olyan tartósak, mint a fából készült darabok, így nyugodt lélekkel válogathat ezek közül.