Hírek, újdonságok

Miben segíthetünk?

Miben segíthetünk?

Kiváló minőségű és megbízható termékek eladása mellett cégünktől számos, a termékekre vonatkozó, azok használatát elősegítő szolgáltatást is megrendelhet.

Vállaljuk a megrendelt termék beépítését, előkészített szabad nyílásba, de ha bontani kell, akkor is bátran fordulhat hozzánk. Kivesszük a régi nyílászárót és helyére illesztjük az újat.


Kiegészítő szolgáltatásaink közül a párkányozást illetve a takarólécezést ajánljuk. Mindkettő olyan munka, amelyen sokszor igyekeznek spórolni a tulajdonosok, pedig az elmulasztása több kárral jár, mint haszonnal. A nem szakszerűen kialakított párkány mellett a fal elázhat, a könyöklő és párkány szakmailag helyes beépítése ugyanilyen fontos, ekkor tudjuk garantálni a tartósságot és az esztétikai megfelelést is.
Az esztétikát és a minőség megőrzését szolgálja a takarólécezés is, amelyhez alapanyagokat viszünk, ha szükséges.

Minden szolgáltatásunkkal kapcsolatos érdeklődés esetén a helyszínen ingyenes felmérést végzünk, majd az igényelt szolgáltatásokra árajánlatot készítünk egy napon belül. A nálunk vásárolt termékekre vállaljuk a kiszállítást, ami garanciális szempontból is fontos lehet – nem sérülnek a nyílászárók a helytelen szállítás következtében.