Hírek, újdonságok

Műanyag bejárati ajtók

Műanyag bejárati ajtók

A műanyag bejárati ajtók gyártástechnológiájának fejlődése tette lehetővé, hogy alaptípusok variálásával szinte korlátlan mennyiségű egyedi ajtóformát alakíthatunk ki.

A különböző formájú, méretű, panelű és üvegű üvegbetétek és bevilágítók a megrendelő igényei szerint válogathatóak össze, így adva megismételhetetlen arcot az Ön ajtajának.

Kilenc panelfajta és több mint 20 -féle üvegbetét választéka teszi lehetővé, hogy az ízléséhez, a környezethez és a felmerülő igényekhez tökéletesen illeszkedő ajtó kerüljön az Ön házába, lakásába.

A műanyag bejárati ajtók nem csak műanyag felülettel rendelkezhetnek, egy vagy kétoldalon fautánzatú borításokat is kínálunk.

Természetesen a tökéletes biztonság is garantált: a MABISZ által igazolt, fúrásmentes zárral, 3 ajtópánttal és 3 ponton rögzítő acélbetétes biztonsági rendszerrel tökéletes zárást tesz lehetővé, miközben stabillá is biztonságosság teszi a műanyag bejárati ajtót. Igény esetén a zár és a panel ellenálló képessége tovább is növelhető.

Ha fontos az ajtó mögötti helyiség fényellátottsága, és ez alapvetően az ajtó irányából táplálkozna, többféle oldal és felülvilágító mintázatot is kínálunk az ajtótípusok mellé, amelyek szintén különféle üvegbetétekkel választhatók.