Hírek, újdonságok

Rólunk

Rólunk

Napjainkban egyre nagyobb szerepet kap az energiatakarékosság, amelynek egyik sarkalatos pontja a fűtés, illetve a vele szoros összefüggésben álló hőszigetelés.

Műanyag, fa és fa-alumínium nyílászáró termékek (kül- és beltéri ajtó és ablak) forgalmazásával foglalkozunk, a munkánk során az egyik legfontosabb az említett energiatakarékosság lehetővé tétele a magas színvonalú és kiváló alapanyagokból készülő termékek révén.

Olyannyira komolyan vesszük ezt a törekvést, hogy egyes nyílászáróink passzívházakba vagy alacsony energiafelhasználású épületekbe is alkalmasak, kiválóan megfelelnek az ezek építésénél és használatánál felmerülő magas követelményeknek. A minőség elérhetővé tétele számunkra rendkívül fontos, és az színvonalas, innovatív termékek terjesztését akció- és kedvezmény is támogatja, időről időre.

Termékeink forgalmazásán túl nagy szerepet tulajdonítunk a kapcsolódó szolgáltatásoknak is a cég portfólióján belül. A nyílászáró-beépítést, -javítást, energetikai korszerűsítési tanácsadást, tervezési és kivitelezési munkákat a termékeknél megszokott magas színvonalon végezzük el.