Hírek, újdonságok

Garázskapuk színes választéka

Garázskapuk színes választéka

Az ajto-ablak.com a garázskapuk széles választékát kínálja a vevők részére, igen magas minőségben. Kiváló technológiával készülnek egyedi nyílászáróink.

A garázs méretei, és kialakítása alapvetően meghatározza, hogy milyen típusú kaput lehet beépíteni. Ideális, hogyha már a garázs tervezésénél tájékozódik a garázskapuk szabványméreteiről, elsősorban a szélesség okozhat a későbbiekben problémát. Ha a beépíthetőségi kritériumokat nem vesszük figyelembe, előfordulhat, hogy szekcionált kaput egyáltalán, vagy csak átalakítások árán tudunk beépíteni.

Az /ajto-ablak.com/ szekcionált garázskapui nem csak műszaki megoldásokban, hanem esztétikai szempontból is sok lehetőséget nyújtanak. Széles színválasztékunk lehetővé teszi, hogy a garázskap is harmonizáljon az épület többi nyílászárójával.

A nálunk kapható kaupk mind a négy oldalon tömítettek, könnyen, csendesen nyithatóak, retszelésük betörésgátló, valamint figyelünk az ön biztonságára is, hiszen minden kapu a szabadalmaztatott ujjbecsípés-védelemmel rendelkezik. Mindezek mellé pedig 10 év garanciát vállalunk termékeinkre.