Hírek, újdonságok

Redőnyök - Tetőtéri ablakokhoz

Redőnyök - Tetőtéri ablakokhoz

Egyre korszerűbb redőnyök jelennek meg, az egyre korszerűbb tetőtéri ablakokhoz. Megvédenek a hősugarak ellen sőt, akár az illetéktelen behatolás ellen is védenek.

A redőny leeresztett állapot mellett a forró nyári napokon akár 6 fokkal is csökkenheti a beltéri hőmérsékletet és kizárja a fényt. Télen úgy véd a hideg ellen, hogy a redőny burkot képez az ablakon, mellyel a tetőtéri ablak hőszigetelő képessége akár 27%-kal is javulhat.

A redőnyök többféle működtetési megoldással készülnek. Kézi működtetés esetén egy hajtókarral egyszerűen lehet fel- és lehúzni a palástot. Az elektromos változat távirányítóval működtethető, mellyel a palást bármely ponton megállítható.

A napelemes változat energiatakarékos megoldás, mert teljes mértékben napelem biztosítja a termék működését. Elektromos áram használatára egyáltalán nincs szükség. Emellett a napelemes redőny egyszerűen csatlakoztatható az – akár szintén napelemes – tetőtéri ablakokhoz. Saját távirányítóval működtethető, de az ablak távirányítójára is beprogramozható.