Hírek, újdonságok

A belső árnyékolástechnikáról

A belső árnyékolástechnikáról

A napsütötte délelőttök vagy délutánok – mindenkinek otthona fekvésétől függően – a tavasz érkeztét, ugyanakkor az árnyékolás szükségességét is csalhatatlanul jelzik. Ha még nem rendelkezik semmilyen árnyékolástechnikai rendszerrel, következzen itt egy rövid áttekintés arról, milyen lehetőségek közül választhat akár családi ház, akár panellakás tulajdonosa. Fókuszban a belső árnyékolók!

Klasszikusként álljon a sor elején a reluxa, ami költséghatékony voltának köszönhetően rendkívüli népszerűségnek örvend. A nyílászáró belső felületére szerelt árnyékolástechnikai eszköz színes alapanyag és színpalettával rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a stílusban hozzá illő változatot.

Nem ez az egyetlen lehetőség, a nem kívánt napsugarak távol tartását megoldhatjuk rolettával, pliszéfüggönnyel is. Mindkettő jellegzetessége, hogy döntött felületre is használhatóak, tehát kiválóan alkalmasak tetőtéri ablakok sötétítésére.

A vászonszerű anyagból készülő roletta mozgatása automatizálható, de a hagyományos megoldás kedvelői gyöngysorral, hajtókarral is szabályozhatják működését. A működtetés kettőssége hasonló a pliszé esetében is, amelynek további előnye, hogy kis térfogatának köszönhetően számtalan ablaktípusnál alkalmazható árnyékolásra.