Hírek, újdonságok

Új generációs tolóajtó

Új generációs tolóajtó

Magyar neveltetésünkből adódóan többségében távol áll ugyan a gondolat tőlünk, hogy nagy üvegfelületek között éljük mindennapjainkat, mégis, az amerikai álom nem elérhetetlen többé. Ismerkedjünk meg a tolóajtók új generációjával.

Új generációs házaknál ma már nem elérhetetlen megoldás a tolóajtók korlátlan alkalmazása. A technikai újításoknak köszönhetően ugyanis megjelent a piacon az ún. emelő-tolóajtók legifjabbja.
 
Hogy miben különbözik elődjeitől? A fa/alu elemek kombinációjából álló nyílászáró különlegessége egyrészt akadálymentesítő volta, alacsony küszöbének köszönhetően így a botlásveszély is kiküszöbölésre került. Kiváló hőszigetelő hatását 3 rétegű üvegezése adja, amely passzívházakban történő beépítésre is alkalmassá teszi ezt az ajtótípust.

Nem utolsó szempontként a karcsú keretek jellemezte architektúra a modernitás teljes megtestesítője, így a technológiai újdonságok rajongói garantáltan korszerű designnal lesznek gazdagabbak ha emellett a nyílászáró típus mellett teszik le voksukat.