Hírek, újdonságok

Tripla hatás: műanyag színes fautánzatú nyílászárók

Tripla hatás: műanyag színes fautánzatú nyílászárók

Az egy oldalán színes műanyag nyílászáró tökéletes választás abban az esetben, ha otthonának lakberendezési stílusához jobban illeszkedne egy fa nyílászáró, ám Ön jobbszeretne műanyag ablakokat.

Az ilyen ablakprofilok jellemzője, hogy egyik oldaluk fautánzatú, valamint alatta barna vagy fekete 3 milliméteres mélységig, míg a másik oldal a klasszikus fehér műanyag.
Emellett színezettek még a gumitömítések is, így az ablak megjelenése összességében nagyon harmonikus, ráadásul egy esetleges sérülés sem rontja el az összképet, köszönhetően a 3 milliméteres mélységű színezésnek.

Az egy oldalán színes nyílászárók esetében gyakorlatilag ugyanazok a lehetőségek adottak, mint egy normál műanyag nyílászárónál, minimális eltérésekkel. Ezen típusú nyílászáró ugyanis kizárólag „A” kategóriás profilból készülhet. Emellett alapfeltétel még, hogy az ablak legalább 5 légkamrás legyen, tehát csak 5, 6 és 7 légkamrás profil választható, illetve a zártszelvény kizárólag acélmerevítéses lehet az ilyen típusú ablakok esetében.