Hírek, újdonságok

Otthonunk biztonsága kültéri fa bejárati ajtóval

Otthonunk biztonsága kültéri fa bejárati ajtóval

Otthonunk egy sziget; egy személyes, intim világ, ahol illetékteleneknek nincs keresnivalója, csakis olyanoknak, akiket mi hívunk meg.

Ezért duplán is szörnyű élmény, ha hazatérve azzal kell szembesülnünk, hogy betörtek hozzánk; hiszen nem elég, hogy eltulajdonították a vagyontárgyaink, a rablás egyet jelent azzal a ténnyel, hogy idegenek járkáltak az otthonunkban, személyes tárgyaink között turkálva.

Ezért mindent meg kell tennünk azért, hogy gondoskodhassunk otthonunk biztonságáról. Ennek első lépése a megfelelő bejárati ajtó kiválasztása. Az egyik leghatékonyabb, és egyben legszebb megoldás a faajtó, amely még az ár szempontjából is az alacsonyabb kategóriába tartozik, így szinte bárki megengedheti magának. A bejárati ajtót kérheti natúr változatban, de felületkezelve is. Az ajtó üvegezése készülhet refelexiós, Tiffany- vagy katedrálüvegből. A nyílászárókat első osztályú borovi fenyőből gyártjuk, 5 pontos ajtózárral, szálerősített gumitömítéssel, keményfa küszöbbel, valamint a kilincs és a biztonsági zárbetét is alaptartozék.