Hírek, újdonságok

Bejárati ajtó tömörfából

Bejárati ajtó tömörfából

A bejárati ajtó kiválasztása csupán egy apró részletnek tűnhet, amikor éppen felújítjuk a lakásunkat vagy házunkat, vagy éppen egy teljesen új házat építünk.

Valójában azonban nem szabad ezt a kérdést félvállról venni, ugyanis sok múlhat a bejárati ajtón. Mivel kívülről is látszik, és gyakran ezt pillantják meg az emberek legelőször, a bejárati ajtó igen nagy befolyással van a ház kinézetére.

Ennél is fontosabb azonban, hogy a választás során olyan szempontokat is figyelembe vegyünk, mint a hőszigetelő képesség és a megfelelő zár. Utóbbi azért nagyon fontos, mert a bejárati ajtó védi meg a lakást és a benne lévő értékeinket is a kívülállóktól, ezért nem árt, ha kellőképpen biztonságos zárral látják el. Tömörfa bejárati ajtóink esetében a biztonság nem lehet kérdés. Az ajtó szerkezetvastagsága 68 milliméter, és ötpontos biztonsági zárral rendelkeznek. Természetes anyaguk, ebből eredő súlyuk, időtálló szerkezetük és minőségi megmunkálásuk rendkívül széles körben kedveltté teszik őket, hiszen a biztonság és a szépség egyszerre van bennük jelen.