Hírek, újdonságok

Védelem a tűző napfény ellen

Védelem a tűző napfény ellen

A nyári kánikulában a lakásba betűző nap miatt szinte elviselhetetlen lehet a meleg, a megfelelő árnyékolástechnikai kiegészítő segítségével azonban akár több fokkal csökkentheti a hőmérsékletet otthonában.

Akár most építkezik, vagy nyílászáró-felújítást tervez, így beépíthető redőnyt szeretne, akár utólag felszerelhető árnyékolót keres, nálunk megtalálja a megfelelő megoldást, ami komfortérzete növelését eredményezi.

Felső és külső tokos redőnyök


A felső tokos redőnyt az ablak tetejére szereljük; ez az ablakkal együtt építhető be, a doboz a lakáson belül helyezkedik el. A külső tokos redőny doboza pedig kívül, az ablak előtt található; ezt utólag is fel lehet szerelni.

Műanyag és alumínium redőnyök

A szögletes redőnydoboz készülhet alumíniumból vagy műanyagból; létezik vakolható változata is. A lamellák anyaga szintén lehet fém és műanyag is. Az oldalt egymáshoz kötött alumíniumlamellák szétszedéskor nem csúsznak szét; a műanyag lamellák pedig a legnagyobb melegben sem deformálódnak. Tekintse meg kínálatunkat, és döntsön igényei szerint, hogy új redőnye jóvoltából a nyári kánikulában is komfortosan érezhesse magát otthonában!