Hírek, újdonságok

Bejárati ajtó választék az /ajto-ablak.com/-nál

Bejárati ajtó választék az /ajto-ablak.com/-nál

Az /ajto-ablak.com/ a bejárati ajtók terén is kibővült választékkal várja kedves vásárlóit. Az ajtók nem csak biztonsági feltételnek felelnek meg maradéktalanul, hanem esztétikusak is.

Az /ajto-ablak.com/ a bejárati ajtók terén - csakúgy, mint az egyéb nyílászárók esetében - is arra törekszik, hogy ne csak szép, hanem egyszerűen kezelhető és biztonságos termékeket bocsátson vásárlói rendelkezésére.

Ajtóink a klasszikus stílus mellett modern változatokban is megtalálhatóak, sőt a műanyag bejárati ajtók olyan széles választékban állnak vevőink rendelkezésére, hogy nincsenek könnyű helyzetben azok, akiknek választaniuk kell közülük. A termékek változatosságát tovább növeli, hogy igen széles panel- és üvegválasztékkal készülnek.

Törekszünk arra, hogy az általunk gyártott beltéri és kültéri, bejárati ajtók formailag is harmonizáljanak. Egyszerre tartjuk tehát szem előtt az igényes kivitelezést, a biztonsági szempontokat, és a változatos modellek bemutatását. 

Műanyag bejárati ajtajaink különös népszerűségnek örvendenek vásárlóink körében. A termékek többféle katedrál, tiffany és ólmozott üveggel is választhatók. A bejárati ajtók mellett vevőink rendelkezésére állunk felül- és oldalvilágítók nagy választékával is. Ajtajaink zárjának és a paneleknek a betöréssel szembeni ellenálló képessége vásárlóink igénye szerint fokozható.