Hírek, újdonságok

Bejárati ajtók széles választéka az /ajto-ablak.com/-tól

Bejárati ajtók széles választéka az /ajto-ablak.com/-tól

Az /ajto-ablak.com/ kínálatában nagyon sok műanyag bejárati ajtót találunk. A legegyszerűbb ajtóktól a legújabb mintákig kiváló minőségben.

Cégünk az egyszerűtől a luxus kivitelű műanyag ajtókat kínál a vásárlóknak. Egy bejárati ajtónál mindig sarkalatos pont a biztonság és a hőszigetelés kérdése. Az /ajto-ablak.com/ termékei mindkettőben kiemelkedő minőséget mutatnak. Kínálatunkban megtalálhatók a többkamrás profilú rendszerek, különböző hőszigetelésű üvegezésekkel, biztonsági és esztétikai megoldásokkal.

Azonban nem csak a kialakítás, vagyis a hőszigetelés, az anyag és a biztonság szempontjából érhető el többféle bejárati ajtó. A cég termékei igen széles panel- és üvegválasztéka egyaránt komoly feladat elé állítja a vásárlókat: valahogy meg kell egyezni, melyik termék is kerüljön beszerelésre.

Raktárkészletünkön kilenc fajta panelválasztási lehetőséggel találkozhatnak vevőink, igen korszerű, három ponton záródó GU csapos biztonsági zárral szereljük a nyílászárókat, acél és MDF biztonsági panelmerevítéseket használunk, és egyedi méretekben is elkészítjük az ajtókat.