Hírek, újdonságok

Hőszigetelt tetőtéri ablakok legjobb minőségen

Hőszigetelt tetőtéri ablakok legjobb minőségen

Napjainkban a tetőtéri ablakok egyre népszerűbbek.Az /ajto-ablak.com/ kiváló minőségű hőszigetelő hatású és dekoratív darabokkal rendelkezik.

A tetőterek beépítése gazdaságos és hangulatos megoldás az élettér bővítésére, azonban egy hangulatos tetőtéri lakás kulcsfontosságú része a jó minőségű, megbízhatóan működő és szép tetőablak.

Az /ajto-ablak.com/ elsősorban arra törekszik a tetőtéri ablakok gyártóinak kiválasztásánál, hogy az ár, a minőség és a megbízhatóság, valamint a hosszú távú jó működés előkelőbb helyet kapjon a márkanévnél.

A kiváló minőségű, igényesen elkészített nyílászárók nem minden esetben a márkanévről ismerszenek meg. Sok esetben előnyösebb áron juthatunk hozzá a kevésbé ismert termékekhez, amelyek azonban ugyanannyira, vagy még inkább megbízhatóak és ajánlhatóak.

Cégünk borovi fenyőből és eloxált alumíniumból előállított termékei extra hőszigetelő üveggel vannak ellátva. Jó hír a háziasszonyoknak, hogy az ablakok speciális vasalatuknak köszönhetően a szárny a középső tengely körül 180 fokban átfordíthatóak, és így a külső üvegfelület is könnyen tisztítható.

Az ablakok a szabványoktól eltérő méretekben is rendelhetőek, valamint vásárlóink rendelkezésére állunk akkor is, hogyha már meglévő, vagy újonnan rendelt nyílászáróhoz szeretnének árnyékolót vásárolni.