Hírek, újdonságok

KÖMMERLING Euro Futur Eleganceműanyag bejárati ajtók

KÖMMERLING Euro Futur Eleganceműanyag bejárati ajtók

Az EuroFutur Elegance egy nagyteljesítményű műanyag bejárati ajtó rendszer, magas elvárásokhoz a kunstrukció és a design terén.

Ez egy új háromkamrás ajtórendszer 70 mm-es beépítési mélységgel, magas használati értékkel rendelkező műanyag ajtók gyártásához. A műszaki jellemzője egy maximálisan dimenzionált acélmerevítés, mely magas stabilitást garantál, ezenfelül speciális szigetelő kamrák biztosítják az átlagon felüli hőszigetelést. Az EuroFutur Elegance-ból gyártott bejárati ajtók hatásos betörés elleni védelmet biztosítanak. A nagyra méretezett szögletes acélmerevítések egy szilárd, zárt keretet alkotnak. A szárny sarkai egy hegeszthető sarokkötéssel vannak erősítve. Az EuroFutur Elegance egy olyan rendszer, amely a szárnyprofil markáns lekerekítései révén felcserélhetetlen egyéniséget sugároz. Ez a rendszer a kialakítási variációk szinte határtalan lehetőségét biztosítja bejárati és terasz ajtók gyártásához egészen személyes jegyekkel.

Ökológia szempontból is példamutatónak számít ez a rendszer: mint az első jelentősebb gyártó a világon a KÖMMERLING nemcsak visszaforgatott PVC-t használ fel a profilok gyártásához, hanem minden friss előkészítésu műanyagot ólommentes, kalcium-cink tartalmú, környezetbarát stabilizátorokkal gyárt.

Forrás: www.koemmerling.de/hu