Hírek, újdonságok

REHAU műanyag ablak és nyílászáró rendszerekről

REHAU műanyag ablak és nyílászáró rendszerekről

Az építészek és építtetők műanyag nyílászáróval,ablakkal kapcsolatos elvárásaik olyan különbözőek, mint maguk az objektek, melyeknél érvényesülnek. Aki manapság kompetens partnerként kíván fellépni, nem hagyhat megválaszolatlanul egy kérdést sem. A REHAU ezért minden esetre kínál megoldást: a standard műanyag ablakokhoz kínált rendszerektől a passzívház nyílászárókhoz alkalmazható bevizsgált rendszerig. Az országspecifikus és regionális követelményeknek megfelelően kifejlesztett REHAU műanyag nyílászáró rendszereink lehetővé teszik a jelenlétet minden jelentős nemzetközi piacon. A REHAU MűANYAG emelő-toló ajtó rendszerével harmonikus átjárás alakul ki a lakótér és a balkon, illetve terasz között. Nagy üvegfelületek, fényárban úszó belterek és nyitott légkör – az emelő-toló ajtó javítja az életminőséget. Felújított vagy új épület, a REHAU Brillant-Design emelő-toló ajtó rendszer meggyőzi rugalmas felhasználhatóságával. A bejárati ajtó a ház névjegye. Ezen igény teljesülése érdekében REHAU bevált megoldásokat kínál modern és klasszikus megjelenéssel. A REHAU bejárati ajtók ablakprofil rendszerekkel kombinálva értékes és egységes összképet alkotnak az épületen.

A modern építészet nyitott és kreatív. Nagyvonalú üvegfelületek és szintmagas ablakformák megvalósításához szükséges, hogy a műanyag nyílászáró stabilitást és magas működtetési komfortot biztosítson. Ha a hagyományos nyílászáró-technika eléri határait, színre lép a REHAU ragasztástechnika. Az üveg, ragasztó és profil közötti, különösen stabil kapcsolat játékteret biztosít a modern építészetnek és a racionális gyártásnak.

A műanyag ablak formája és színe jelentősen befolyásolja egy épület optikai összhatását. Az egyedi jelleg érdekében az ablakok, ajtók, de a redőnyök, zsalugáterek és a függönyfalak is szinte bármilyen színben kivitelezhetők. És ami a formai kialakítást illeti, a fantáziának alig szab határt.

A műanyag nyílászárók fóliázása lehetővé teszi, hogy az ablakok és ajtók színük által hangsúlyosabbá váljanak - belül éppúgy, mint kívül. Ehhez számos fautánzatú és teli színből választhatunk. A fóliák egy vagy mindkét oldalon alkalmazhatók figyelembe véve az egyedi elképzeléseket.

A REHAU műanyag profilrendszerekből készült modern műanyag ablakok, bejárati ajtók, redőnyök, zsalugáterek és függönyfalak számos előnnyel rendelkeznek. Az aktuális követelményeket - hőszigetelés, betöréssel szembeni ellenállás és hanggátlás - egyedileg figyelembe véve a szituációnak megfelelően alakíthatók a szerkezetek. A rendszereket
hosszú élettartam, időtálló design és könnyű tisztíthatóság jellemzi.

A REHAU ablakprofil rendszerekkel szinte minden egyedi formai kívánság megoldható. Ezen kívül a REHAU ragasztástechnikája lehetővé tesz olyan nagyméretű szerkezeteket, melyeket hagyományos nyílászáró-technikával nem lehet megvalósítani. Ez ideális az aktuális építészeti terndekhez, mint pl. szintmagas üvegezésekhez.

Az emelkedő fűtési költségek egyre nagyobb jelentőséget kölcsönöznek a hőszigetelés témájának. Azt az energiát, amit a hőszigetelt ablak és ajtó hatására nem használ fel, nem is kell kifizetnie. Ezen kívül a szigetelő ablakok és ajtók gondoskodnak róla, hogy kisebb legyen a huzat, egyenletesebb hőeloszlást és jobb komfortérzetet biztosítva.

A zaj zavaró lehet, sőt káros is lehet az egészségre. Az épület fekvése - egy nagy forgalmú út mentén vagy egy repülőtér közelében -, vagy funkciója szerint - irodaépület vagy lakóház - egyedi követelmények fogalmazódnak meg. A REHAU műanyag profilrendszerekből készült ablakok, nyílászárók megfelelő választ adnak egyedi igényeire. Így nyugalomban
élhet és fontos dolgoknak szentelheti magát.

A REHAU műanyag profilokból készült ablakok, erkély- és bejárati ajtók rendszeres tisztítása éveken keresztül pozitívan hat az értéktartásra. Ön az értékálló minőségnek köszönhetően a műanyag ablak megjelenésében és használhatóságában hosszú ideig örömét leli.

Forrás: www.rehau.hu

Renomax Studió