Hírek, újdonságok

Vásárlási probléma - fa, vagy müanyag nyílászáró?

Vásárlási probléma - fa, vagy müanyag nyílászáró?

A műanyag nyílászárók használata igen praktikus – sokan már azt választják –, de a vásárlók nagy része még mindig ragaszkodik a fából készült ablakokhoz és ajtókhoz. Nézzük, milyen tulajdonságokkal bírnak a fából készült ajtók és ablakok!

Az /ajto-ablak.com/  fa nyílászárói első osztályú hossz-toldott vagy toldásmentes, hiba-kiejtett, csomómentes borovi fenyőből készülnek, amelyet három rétegben ragasztunk. Vásárlói igény szerint a terméket előállítjuk más választott fából, így vörösfenyőből, tölgyből, vagy északi fenyőből is.


A fából készült nyílászárók hőszigetelő képessége még mindig jobb, mint a műanyag ablakokéi. Hogyha azonban a hangszigetelést nézzük, a műanyag termékek valamivel jobb eredményeket mutatnak. Érdemes hát komolyan mérlegelni, hogy melyiket válasszuk. Ehhez természetesen az /ajto-ablak.com/  munkatársai készséggel nyújtanak segítséget. A döntés meghozatalakor természetesen figyelembe kell venni az ingatlan elhelyezkedését, azt, hogy melyik oldalra kerülnek majd az ablakok, és természetesen az esztétikai követelményeknek is meg kell felelni.


Az /ajto-ablak.com/ kiváló szigetelésű fa nyílászáróinak használata során fontos a rendszeres szellőztetés, ezt a hibátlan légelzárás indokolja. A faanyagokat natúran, gombaölő páccal kezeljük és bocsátjuk vásárlóink rendelkezésére.

Ablakaink kérhetőek katedrál üvegekkel, biztonsági zárakkal, és természetesen megoldhatóak a különféle nyitási és működtetési lehetőségek is. Vevőinknek a fából készült ablakok esetében is van lehetőségük kiegészítő esztétikai és funkcionális lehetőségek rendelésére. Kérésre beépíthetőek az üvegek közötti álosztók, ragasztott osztók, vagy valódi, vésett osztók.