Szolgáltatások

Szolgáltatásaink
A nyílászáró vásárlás mellett, vagy azzal egyidőben különböző szolgálatásaink közül is választhat. A nyílászáró beépítést minősített szakemberek végzik saját járműparkkal. Kifejezetten figyelünk a pontos, előre leegyeztetett időpont betartására.
Felmérés
Felmérjük a lehetőségeket!
Ügyfeleink kérésére díjtalanul elvégezzük a nyílászárók helyszíni felmérését, ahol szakmai, műszaki és esztétikai szempontokat figyelembe véve nyújtunk segítséget a legjobban megfelelő termékek kiválasztásához.
 
Árajánlat készítés
Elkészítjük személyre szabott árajánlatát!
A helyszíni felmérésünk, vagy az Ön által megadott méretek és darabszám alapján egy napon belül elkészítjük komplett árajánlatunkat.
 
Kiszállítás
Kiszállítjuk a megvásárolt nyílászárókat!
Saját járműveinkkel végezzük a kiszállítást az építkezés helyszínére. Ez garanciális szempontból is fontos, hiszen így elkerülhetők azon szállítási sérülések, mely esetekben nem érvényesíthető a garancia a helytelen szállítás miatt.
 
Beépítés szabad nyílásba
Beépítjük az ajtókat és ablakokat!
Az építkezés során ha elérkezik a falazás azon szakaszába, amikor a nyílászárók már beépíthetők az elkészült szabad nyílásokba, szakembereink a helyszínen végzik a beépítést rögzítőfüllel, vagy tokon keresztüli rögzítéssel, garanciával.
 
Bontás-beépítés
Ha kell kibontjuk a régit és betesszük az úk ablakokat!
Amennyiben egy már meglévő régi nyílászárót kíván cserélni, szakembereink elvégzik a régi nyílászáró szakszerű bontását, majd ebbe a nyílásba beépítik az újonnan vásárolt nyílászárót, természetesen garanciával.
 
Takarólécezés
Garantáltan eltüntetjük a szerelési hézagokat!
Szolgáltatásain között szerepel a nyílászárók beépítéséhez szükséges szerelési hézag (purhab hézag) szakszerű eltakarása különböző szélességű, alakú és színű takarólécekkel, melyeket igény esetén cégünk biztosít a munka során.
 
Párkányozás
Beépítjük a párkányokat!
Elvégezzük a nyílászáró beépítése során/után a külső párkányozást, illetve a belső felületre a könyöklő szakszerű beépítését.
 
Garázskapu beépítés
Beépítjük a garázskapuját!
Minden nálunk vásárolt garázskaput kérésre kedvezményes áron beépítünk a helyszínen. Természetesen vállaljuk a nem nálunk vásárolt garázskapuk beépítését is.
 
Redőny, rovarháló felszerelés
Fel és beszereljük az árnyékolástechnikai kiegészítőket!
A nyílászárókhoz megrendelt árnyékolástechnikai eszközök beépítését, felszerelését garanciával vállaljuk.
 
Garanciális ügyintézés
A garancia nálunk nem kérdés!
A garanciális ügyintézés fontos dolog. Munkatársaink készek nyomon követni a nyílászárók "garanciális életét", így minden esetben azonnal tudnak intézkedni a felmerülő garanciális problémák elhárításában.
 
Kávafal helyreállítás gipszkartonnal:
Beépítő szakembereink vállalják a kávafal helyreállítást gipszkartonnal, amennyiben erre van igény és szerződtünk a munka elvégzésére.