Hírek, újdonságok

Ecotor garázskapu garanciával

Csak hogy biztosak legyünk a választásunk helyességében, a modern és kiváló megoldás mellé 3 év teljes körű, illetve 10 év felületvédelmi garancia is jár. Az Ecotor garázskapu rendelkezik ISO 9001, illetve TÜV minősítéssel, és megfelel az Európai Unióban érvényben lévő előírásoknak egyaránt.

Bővebben...
Válasszuk ki az Ön számára ideális műanyag nyílászárót!

A műanyag ablakprofilok beépített acélprofilokkal merevített nagy keménységű PVC-ből készülnek. A profilokban a jobb hőszigetelő képességet légkamrák kialakításával biztosítjuk. Minél több légkamra van egy profilban, annál jobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Bővebben...
Construma 2016

Kiállítóként veszünk részt a 2016. április 6-10. között megrendezésre kerülő Construma 35. Nemzetközi építőipari szakkiállításon. Látogasson el az "A" pavilonban található 203G standunkhoz, tekintse meg kiállított termékeinket és vegyen részt értékes nyereményjátékunkon.

Bővebben...
Pár fontos dolog a műanyag ablakokról

A műanyag ablakok általános előnye, hogy költségkímélőek, ezért ha korlátozott költségkerettel rendelkezünk az építkezés vagy felújítás alatt, célszerű ezt a kivitelt választanunk. (Természetesen műanyag nyílászárókból is elérhetőek csúcskategóriás szerkezetek.) A közepesen alacsony és alacsony árú műanyag ablakok közt a különbség sokszor csak az árukban mutatkozik meg, a technikai jellemzőikben a laikus különösebb eltérést nem feltétlen érzékel.

Bővebben...
Ablakcsere módszerek

A már elöregedett ablakok cseréjére jelenleg 2 bevált módszer létezik. Az egyik a teljes nyílászárócsere, a másik pedig a tokba való beépítés. A két munkamódszer között radikális különbségek vannak mind a munkavégzés, mind a költségek és a hatékonyság tekintetében.

Bővebben...
Ablakok és ajtók gumitömítése

Az ablakok tartós szigetelésében, egy kevésbé sűrűn emlegetett elem is fontos szerepet játszik, a gumitömítés. Amennyiben ablakait gyenge minőségű gumitömítéssel látták el, melyek könnyen berepedeznek, merevednek, úgy ablakai hőszigetelése nagyságrendekkel rosszabb lehet a beépítés napjához képest.

Bővebben...
Ablakcserében gondolkodik?

A már elöregedett nyílászárók – legyen szó több 10 éves fa ablakról, vagy egy első generációs, gyenge minőségű műanyag ablakról- cseréje számos előnyt hordoz.

Bővebben...
Beltéri ajtó nyitásirányok.

Az egyes nyílászárók nyitásirányának megállapítása sok esetben felre értésekhez vezet ügyfeleink körében. Az ebből adódó kellemetlenségek elkerülése érdekében, eheti cikkünkben, az ajtók, ablakok nyitásirányának egyszerű megállapítását szeretnénk ismertetni.

Bővebben...
CPL fóliás beltéri ajtó „bárhova”

A CPL fóliás beltéri ajtókat kisgyermekes családok lakásaiba, házaiba vagy iroda felhasználásra ajánljuk elsősorban. Ennek oka, hogy a nagy igénybevételnek kitett helyeken hatékonyan ellenáll a környezeti hatásoknak.

Bővebben...
1 / 22 ű