Kifutó termékek - PREMIER Natur-line fa, fa-alu ablakok, nyílászárók, teraszajtók
PREMIER Natur-line fa, fa-alu ablakok, nyílászárók, teraszajtók A PREMIER Ablakrendszerek kft 2008-ban meg- vásárolta a KBE Hungária  osztrák-magyar kft-t.
Azóta saját égisze alatt gyártja a fa és fa-alumínium termékcsaládot

 A PREMIER Natúr-line ablakcsalád többrétegű, vetemedés és csomómentes, hossztoldás nélküli, kiváló minőségű luc- vagy vörösfenyő alap anyagokból készül kétszeresen körbefutó gumitömítéssel.


A PREMIER fa-alumínium nyílászárókat kívülről borító alumíniumprofil pajzsként védi az ablakokat az időjárás hatásai ellen. Az alumínium borítás mögött a fa szabadon szellőzhet, azaz kizárt a korhadás.

Számos színárnyalatú bevonatokkal a fa szép, természetes erezete emelhető ki, de színes felületkezelésre is van lehetőség. A  fedőfesték
z ablakkeretet és a tokot színtartó és UV-álló rugalmas rétegel védi, amely ugyanakkor páraáteresztő, így az ablak nem korhadhat.

A PREMIER Natúr-line fa,fa-alu ablakok már alapkivitelben tartalmazzák a résszellőzőt, a biztonságos vízelvezetést, a hibásműködtetés-gátlóval ellátott biztonsági vasaltot és a PREMIER TPS  Thermo hőszigetelő üveget.

A PREMIER Natúr-line ablakcsalád Guardian ClimaGuard Premium bevonatos üveggel készül.
A fa barátságos, élő, meleg, természetes anyag, amelyet az ember  évezredek óta
felhasznál.

A PREMIER Natúr-line ablakok is ebből az ősi anyagból: jó minőségű, egészséges, hibátlan fából készülnek. Az alapanyagot korszerű gépekkel, modern technológiával, a legújabb épületfizikai ismeretek alapján dolgozzuk fel.
A gondosan megválasztott és precízen beépített üvegeknek, vasalatoknak, vízvetőknek, tömítéseknek, valamint a gyárilag felvitt, igen tartós bevonatoknak köszönhetően fa
nyílászáróink minden részletükben igényesek, hosszú távon is tökéletesen működnek.

A Natúr-line fa nyílászárók minden esetben csomómentes fából készülnek,
hossztoldott, vagy hossztoldás mentes kivitelben. A számos színárnyalatban rendel
kezésre álló bevonatokkal kiemelhető a fa szép, természetes erezete, de színes
fedőfestékek alkalmazására is lehetőség van. Ily módon a nyílászáró megjelenése
összehangolható a ház külső környezetével és az épületbelső kialakításával.