Kifutó termékek - Borovi fenyő fa, alu-fa ablakok, erkélyajtók, nyílászárók
Borovi fenyő fa, alu-fa ablakok, erkélyajtók, nyílászárók

Több évtizedes gyártói tapasztalatunknak és a folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően a legmagasabb energiatakarékossági és esztétikai szempontoknak is megfelelő fa ablakaink, ajtóink, nyílászáróink garantálják Önöknek a legjobb minőséget.

A fa ablakok és ajtók nyújtják a  legmagasabb komfortérzetet, és  ezen  túlmenően  a lakás  be rendezésének értékes és dekoratív részét képezik.

EXKLUSIVE 92         Uw= 0,81 W/m2K !!

! ÚJDONSÁG !  92 mm profilszélesség, 4-szeres gumitömítés!

Alacsony energiafelhasználású épületekbe is kiválóan alkalmazható!

Kiemelkedő hőszigetelés: akár a passzívházak követelményét is teljesítő
Uw=0,77 érték is elérhető vele! (kriptongáz töltésű üvegezéssel)

Magas szélállóság: 2000 Pa, ami majdnem kétszerese egy hagyományos ablaknak.

Nagyszerű vízzárási képesség: E1050 Pa (a standard osztályozási rendszer legmagasabb típusánál 3 kategóriával feljebb lévő érték!)

És mindez a megszokott Rábaablak minőségben, 10 év felületkezelési garanciával!

Termékünket egy független olasz vizsgálati szerv is tanusította!

Műszaki adatok: Profil: 92 mm EURO falcos

Alapanyag: rétegragasztott, hibakiejtett I. osztályú álló évgyűrűs borovi, luc- vagy vörösfenyő
Üvegezés: 3 rétegű, Ug=0,6 W/m2k, LOW-E bevonatos, gázzal töltött, fokozottan hőszigetelt, meleg peremzárással

Vasalat: Roto NT biztonsági vasalat, hibás működtetésgátlóval, kiemelés gátló gombafejes záródarabbal
Felületkezelés: Remmers Aidol környezetbarát vizes bázisú lazúr. Szálmegkötővel, gombaölővel is kezelve. 10 év garanciával!
Vízvető: Gumitömítéssel ellátott peremes. A szárny- és tok vízvető alaptartozék.
Kilincs: Hoppe Tokyo pozicionált kilincs bronz, ezüst, arany vagy fehér színben.


Primus 78 mm

A magasabb hőtechnikai elvárásoknak is megfelelő, kiváló hő- és hangszigeteléssel rendelkező típus 3 rétegű üvegezéssel, 2-szeres gumitömítéssel.

Műszaki adatok: Profil: 78 mm-es EURO falcos
Alapanyag: rétegragasztott, hibakiejtett, I. osztályú álló évgyűrűs borovi, luc- vagy vörösfenyő
Üvegezés: 3 rétegű, Ug=0,7 W/m2K, LOW-E bevonatos, gázzal töltött, fokozottan hőszígetelt, meleg peremzárással
Vasalat: Roto NT biztonsági vasalat, hibás működtetésgátlóval, kiemelés gátló gombafejes záródarabbal
Felületkezelés: Remmers Aidol környezetbarát vizes bázisú lazúr. Szálmegkötővel és gombaölővel is kezelve.
Vízvető: Az ablak teljes külső terjedelmében egy porszórt, Stemeseder márjákú alumínium borítást kap.
Kilincs: Hoppe Tokyo, pozicionált kilincs

 Alu-Fa

A különösen hosszú élettartam érdekében bármelyik típusú ablakunk egy színes alumínium borítást kaphat kívülről, megőrizve a fa ablak előnyös tulajdonságait, és a belső tér utánozhatatlan komfortérzetét!

Több évtizedes gyártói tapasztalatunknak és a folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően a legmagasabb energiatakarékossági és esztétikai szempontoknak is megfelelő fa ablakaink, ajtóink, nyílászáróink garantálják Önöknek a legjobb minőséget.

A felületkezelés a kész nyílászárók tekintetében az egyik legfontosabb szempont.
A mai igényeknek megfelelő már-már bútorminőségű ablakoknak ajtóknak az időjárás viszontagságait is bírniuk kell több évtizeden keresztül.

Nyílászáróink tartósságáról és színeiről a felületkezelés terén 50 éves tapasztalattal rendelkező német Remmers cég felületkezelő anyagai gondoskodnak, melyekre a gyártó akár 10 év garanciát is ad. Korszerű konvejor pályás festőműhelyünkben az ablakok és ajtók felületkezelését 4 munkafolyamatban végezzük.

Elsőként szálmegkötőbe merítjük a megmunkált alkatrészeket. Ez az anyag mikro - tartományban stabilizálja a fát, megakadályozza a pácolásnál a foltképződést és töredékére csökkenti a nedvességfelvevő képességét.

Következő lépésként gombaölő alapozóval kezeljük, mely egy alapszínt ad a fának és favédőszert tartalmaz, így megakadályozza a baktériumok, valamint a kékülést okozó gombák kifejlődését.

Harmadik fázisban az illesztéseket, csapvállakat töltjük ki egy rugalmas anyaggal, mely hosszútávon megakadályozza a nedvesség behatolását az illesztéseknél, majd egy köztes alapozó rétegbe merítjük a nyílászárókat, amely kitölti a fnyílászárók felületén a kisebb egyenetlenségeket.

Végül magas nyomáson fújva egy sűrű, vizes bázisú lazúr kerül a felületre 300 mikron vastagságban, amely által egy sima, esztétikus, bútorminőségű terméket kapunk, az általunk kiválasztott színben.

Az építkezők igényeit figyelembe véve különböző kiegészítő anyagokat is forgalmazunk. Az ablakok későbbi ápolása céljából regeneráló, tisztító és polírozó szereket, melyekkel lényegesen meghosszabbíthatja az ápolási és felújítási időközöket. A regenerálószer alaposan és kíméletesen tisztítja a nyílászárót, a politúr pedig megvédi a felületeket az időjárás behatásaitól és a gyors elszennyeződéstől.

Tekintse meg nyílászáróink különleges minőségét Nagytétényi úti telephelyünkön. Kéjük, egyeztessen időpontot telefonon vagy e-maiben.

Megtekinthető mintadarabok: bejárati ajtó,  Exclusive 92 középfelnyíló ablak belső működtetésű zsalugáterrel, beltéri ajtó, alu-fa metszet, üvegminták, színminták