Kifutó termékek - KÖMMERLING 5-6 kamrás műanyag ablak, erkélyajtó, nyílászáró
KÖMMERLING 5-6 kamrás műanyag ablak, erkélyajtó, nyílászáró

Alacsony energiafelhasználású épületekhez már megfelelő hőátbocsájtású nyílászáró család, nagyon jó ár/érték aránnyal.

Felár nélküli, HÁROMRÉTEGŰ Ug=0,6 W/m2K MELEGPEREMES TPS üvegezéssel, a teljes nyílászáróra vonatkozó hőátbocsájtási tényező Uf=1,0 W/m2K mely megfelel a szigorú német szabványnak is.

A PREMIER Comfort-line nyílászáró család a formatervezett konstrukció mellett, műszaki jellemzőiben is igazoltan csúcsminőségű.
Használója még évtizedek múltán is örömét leli benne.

A PREMIER Comfort-line ablakcsalád kiváló minőségjegyekkel rendelkezik, melyek kiválóan illeszkednek otthona egyéniségéhez és jövő követelményeihez. 


A PREMIER Comfort-line ablakcsalád kétféle szárnykombinációval rendelhető.
A hagyományos, sima vonalú szárnyprofil (sík) bármilyen homlokzati stílushoz jól illeszthető, a kontúrszárnyas kivitel markáns megjelenésével és egy további markáns letöréssel a gazdagabban fózolt régi faablakokat idézi.

Comfort-line nyílászárók alapanyaga:  KÖMMERLING Euro Futur  5-6 kamrás, 70 mm  beépítési mélységű, 1,3 W/m2K hőátbocsátású profilrendszer. Az ablakok már alapkivitelben tartalmazzák a résszellőzőt, a hibásműködés- gátlást, a biztonságos vízelvezetést, a fekete vagy szürke színű tömítőgumit és a több ponton záródó biztonsági  vasalatot.

 A PREMIER Comfort-line ablakcsalád kiváló minőségjegyekkel rendelkezik, melyek kiválóan illeszkednek otthona egyéniségéhez és jövő követelményeihez. Harmonikus vonalvezetés, keskeny látható felületek, tagolt letörések és lágy lekerekítések jellemzik a profilfelületeket.

 
A PREMIER Comfort-line ablakcsalád TPS melegperemes, Guardian ClimaGuard Premium bevonatos üveggel készül.