Automata légbevezetők

AERECO  (hygro) nyílászáróba szerelhető légbevezetők, szellőzők


Automata légbevezetők

A jó szellőzés a helyes szellőzési mód megválasztásán múlik.  Az optimális  szellőzési  mód egyrészt a projekt  célkitűzéseitől (úgymint fűtési költség megtakarítás, levegőminőség javítás, költségcsökkentés, egyszerű karbantartás), másrészt az alkalmazási környezettől függ. A megállapítás különösen igaz felújítások esetén. A páraérzékelős technológia különleges helyet foglal el a szabályozott szellőzési rendszerek területén.

Köztudott, hogy egy lakásban a pillanatnyi páratartalom is jól jelzi a levegő szennyezettségének mértékét. Ezért az Aereco légbevezetők és légelvezetők többsége páraérzékelővel rendelkezik,  melyek  az  adott  helyiségben  a belső  relatív  páratartalom  szerint szabályozzák a levegő mennyiségét.

Az Aereco szellőző elemek egész évben optimálisan szellőztetnek, mindig ott  ahol  és amikor szükséges, illetve  mindig csak  megfelelő  mértékben.  Az  érzékelő  automatikusan  figyelembe  veszi  a  belső  hőmérsékletet  is,  amely  döntő
pontja a speciális és pontos hőmérsékleti együttható beállításának.    

Forrás: www.aereco.hu

Egyedileg rendelt nyílászáróinkba már a gyárban elkészítjük az elhelyezéshez szűkséges marásokat, de utólagos beépítést is tudunk vállalni.

Árajánlatunkat kérje elérhetőségeinken!