Kifutó termékek - PREMIER Trend-line Kömmerling prémium műanyag ablak
PREMIER Trend-line Kömmerling prémium műanyag ablak A PREMIER Trend-line prémium kategóriás  műanyag ablakok, nyílászárók egy új korszak arcát mutatják. Nagymértékben fokozzák otthonának eleganciáját, értékét és biztonságát.
 
A PREMIER Trend-line prémium kategóriás műanyag ablakcsalád egy olyan ultramodern középtömítéses, vízgátas rendszert képvisel, ahol a tok és a szárny együttes hőszigetelő értéke átlagon felüli. A rendszer már hagyományos hőszigetelő üvegezéssel is eléri az Rw,P= 34 dB-es hanggátlási értéket.
 
Elegáns lekerekítéseivel a PREMIER Trend-line ablakcsalád erős egyéniséget sugároz, így még az egyhangú homlokzatoknál is magára vonja a figyelmet.
Számos kiegészítőjével pedig szinte korlátlan ablakszerkezet kialakítási lehetőséget kínál.
 
A PREMIER Trend-line nyílászárók alapanyaga KÖMMERLING Euro Futur MD Classic, 1,2 W/m2K hőátbocsátású profilrendszer.
Felszereltségük egyedülálló, hiszen már alapkivitelben tartalmazzák a biztonságos vízelvezetést, a résszellőzőt,a fekete vagy szürke színű tömítőgumit, a több ponton záródó, hibásműködtetés-gátlóval ellátott biztonsági vasalatot, az  Ug= 0,6 W/m2K hőszigetelő üveget és a Hoppe Secustic biztonsági kilincset.
 
A PREMIER Trend-line ablakcsalád TPS melegperemes, Guardian ClimaGuard Premium bevonatos üveggel készül.
A KÖMMERLING legfrissebb fejlesztésű ablakcsaládjának a mai kor elvárásához igazodó a beépítési mélysége, amely ebben az esetben 70 mm.

A leginkább szembe ötlõ eltérés a többi ablakprofil családhoz képest a szárnyprofilban  elhelyezett  középsõ  tömítés.  Az  ablak  szárnyprofil  belsõ  ütközõ peremében található gumitömítés képezi a második záró síkot.  A műanyag ablak tokprofil külsõ  ütközõ peremébe  egy  harmadik tömítés is befűzhetõ, amelynek elsõsorban a porzárás a feladata, de kismértékben még a hanggátlást  is  javíthatja.   Az  acélmerevítés  speciális  kialakításából  adódóan, ez  a rendszer 6 hõszigetelõ  légkamrával  rendelkezik,  melynek  révén  a nyílászáró profilszerkezet hõátbocsátási értéke Uf =1,2 W/m2K, amely nagyon jó értéknek mondható.

Kömmerling Euro Futur MD Classic műanyag nyílászáró rendszer már
hagyományos hõszigetelõ üvegezéssel is eléri az Rw,P= 34 dB-es
hanggátlási értéket. Fokozott hanggátlású üvegszerkezetek beépítésével
ez az érték tovább javítható, melyrõl vizsgálatok sora tanúskodik.

Stabilitás és biztonságos működés jellemzi ezt a rendszert, amely a legmagasabb épületszerkezeti elvárásoknak is megfelel.

KÖMMERLING  az  új elõkészítésű  PVC-keverékében  környezetbarát
kálcium-cink  adalékkal  váltotta  ki  az  ólomtartalmú stabilizátorokat,  és ezt  minden  ablakrendszerénél  alkalmazza.   Ezáltal  nemcsak a környezetvédelmi mutatókat sikerült javítani, hanem a Kömmerling műanyag nyílászárók idõjárással szembeni ellenálló képességét is sikerült megnövelni, és így a felület selymes csillogása is tovább megmarad. Az ablakformák és a fehértõl eltérõ különféle színek variácó gazdagsága szinte határtalan.