Tetőablak árnyékolástechnika
A tetőtéri ablakokhoz rendelhet speciális árnyékolástechnikai kiegészítőket, hiszen a  tetőtérben a legkellemetlenebb probléma a betűző nap által keltett magas hőmérséklet. Ezt lehet csökkenteni és kivédeni az egyedileg a tetőtéri ablakához gyártott különféle árnyékolási lehetőségek igénybe vételével.
A tetőablakokhoz kapható szúnyogháló megvéd a kéretlen behatolóktól. Az árnyékolók bő anyag-, minta- és színválasztéka lehetőséget nyújt arra, hogy a szoba színeivel, hangulatával harmonizáljon.
 
Belső roló tetőablakokhoz:
a tetőablak szárnyának belső oldalának tetejére felszerelt roló. A napvédő roló lefele húzva 3 állásban megállítható, beakasztható. Teljesen lehúzott roló esetén az ablak és a roló széle között vékony fénycsík látható.
Belső roló az alábbi anyagtípusokból rendelhető: fényáteresztő, reflexiós, fényzáró ,alupigmentált ,napháló , vagy mintás roló.

Tokozott belső roló tetőablakokhoz:
a tetőablak szárnyának belső oldalának tetejére felszerelt roló, ami két oldalán egy sínben fut, lefele húzva bárhol megállítható. A tetőablakokhoz kifejlesztett tokozott belső roló, teljesen lehúzott roló esetén a kívülről jövő fény szabadon sehol sem hatolhat be.
Tokozott belső roló az alábbi anyagtípusokból rendelhető: fényáteresztő, reflexiós, fényzáró, , alupigmentált , napháló , vagy mintás roló

Külső hővédő roló tetőablakokhoz:
a tetőablak tokjának tetejére kívülről felszerelt roló, ami egy rúd segítségével, lefele húzva a tetőablak alsó részén (kívül) beakasztható, így az ablak becsukásakor a roló kifeszül. Teljesen lehúzott roló esetén a kívülről jövő fény szabadon szinte alig hatolhat be.
Külső hővédő roló az alábbi anyagtípusokból rendelhető: hővédő háló és hővédő textil

Rolós szúnyogháló tetőablakokhoz:
a tetőablak belső burkolásának belső falrészére szerelt rolós szúnyogháló, mely lehúzott állapotban teljesen megvéd a kívülről jövő nem kívánatos bogaraktól, szúnyogoktól.

Tetőablak árlista:
Tetőablak árlistánkat közvetlenül letöltheti innen

Tetőablak árnyékoló árlista:
Tetőablak árnyékoló árlistaárlistánkat közvetlenül letöltheti innen