Hírek, újdonságok

Ecotor garázskapu garanciával

Ecotor garázskapu garanciával

Csak hogy biztosak legyünk a választásunk helyességében, a modern és kiváló megoldás mellé 3 év teljes körű, illetve 10 év felületvédelmi garancia is jár. Az Ecotor garázskapu rendelkezik ISO 9001, illetve TÜV minősítéssel, és megfelel az Európai Unióban érvényben lévő előírásoknak egyaránt.

Mint minden szekcionált garázskapu esetében itt is a legfontosabb a tartósság és a stabil működés. Ehhez az Ecotor minőségi megoldásai úgy járulnak hozzá, hogy a garázskapu paneljei kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, míg a sínrendszer, illetve a többi fém alkatrész horganybevonattal védettek.
A használat során felmerülő problémákból alap helyzetből kiküszöbölhetjük az ujjbecsípődést és a működés közbeni oldalsó benyúlást, hiszen a kapu védett ezekkel szemben.
A nagy és nehéz garázskapu mozgását segítő rugók törése ellen szintén biztosítva van, továbbá kiegészíthető kábelszakadás-védelemmel. Illeszkedik otthonához Szigetelését tekintve az Ecotor garázskapu kiválóan védi a garázst. A 40 mm-es hőszigetelő hab a leghidegebb körülmények között is képes bent tartani a meleget. A pontos záródást a paneleken mind a négy oldalon körbefutó gumitömítés teszi lehetővé, amely képes szinte légmentesen zárni.

Az Ecotor garázskapu szinte bármilyen egyedi méretben megrendelhető, ráadásul a sínvezetés is variálható tetszés szerint. Mivel ez a legnagyobb nyílászáró, a műszaki paraméterei mellett nagyon fontos a megjelenése is. A megfelelő kiválasztásához az Ecotor garázskaput több mint 200 féle színben, valamint fadekor utánzattal lehet megrendelni. A variációk számát tovább növeli a különféle felületi mintázat, mint a keskeny- vagy szélesbordás, a mikrobordás vagy a kazettás.

Az Ecotor garázskapu mind technikailag mind pedig megjelenésében kiváló választás az Ön számra. Bármilyen méretben, bármilyen színben, hogy hosszú évekig élvezze kényelmét.