Hírek, újdonságok

Három rétegű fa nyílászárók!

Három rétegű fa nyílászárók!

Közkedveltek a mai, modern technológiával készült természetes alapanyagú ablakok, hiszen nagyon sokan úgy gondolják, hogy ezek az ablakok barátságosabbak bármely más anyagból készült termékeknél.

Egyre többen építenek be természetes anyagból, fából készült ablakokat a felújítások során, valamint az építkezéseken is. Ezek a nyílászárók remek tulajdonságokkal rendelkeznek, és már bizonyították időtállóságukat, mert a régebben – kevésbé fejlett technikával elkészített – fa ablakok is igen időtállónak bizonyultak.

A házak homlokzatának jelentős részét foglalják el az ablakok, így elengedhetetlen, hogy igényes és esztétikus darabokat válasszunk ki. Az építkezéseknél, felújításoknál egyébként is minden apró részletre oda kell figyelni, ne pont az ablak maradjon ki!

Az /ajto-ablak.com/ natúr fa ablakai két alaptípusban kaphatóak. A hagyományos, „megszokott” minőség mellett nálunk kapható kézi megmunkálású, egyedi profilkialakítású termék is. A natúr ablakoknál gombaölő páccal kezeljük a terméket, amelyet természetesen tartalmaz az ár.

Cégünk festett fa ablakai szintén két minőségi kategóriában állnak vásárlóink rendelkezésére. A hagyományos minőségen kívül a festett nyílászárókat is megtalálják a kézi megmunkálású, egyedi profilkialakítású termékeket. A festett ablakok felületkezelése háromszori festés-csiszolásos eljárással történik vizes bázisú Remmers lazúrral.
 
Az ablakokhoz minden esetben csomómentes, hossztoldott, rétegragasztott borovi fenyőt használunk.