Hírek, újdonságok

Rólunk

Napjainkban egyre nagyobb szerepet kap az energiatakarékosság, amelynek egyik sarkalatos pontja a fűtés, illetve a vele szoros összefüggésben álló hőszigetelés.

Bővebben...
Hogyan válasszunk ajtót?

A ház építése során a nyílászáró, ezen belül is a beltéri ajtó kiválasztása az első lépés, amely már a ház berendezéséhez tartozik.

Bővebben...
Műanyag bejárati ajtók

A műanyag bejárati ajtók gyártástechnológiájának fejlődése tette lehetővé, hogy alaptípusok variálásával szinte korlátlan mennyiségű egyedi ajtóformát alakíthatunk ki.

Bővebben...
Miben segíthetünk?

Kiváló minőségű és megbízható termékek eladása mellett cégünktől számos, a termékekre vonatkozó, azok használatát elősegítő szolgáltatást is megrendelhet.

Bővebben...
Tetőablak árnyékolása

A tetőablak rendkívül jó megoldás egy magas, többszintes épületbe. Hiszen így plusz, természetes fényforráshoz juthatunk, a szellőztetésben is nagy szerep hárul rá.

Bővebben...
Áron Ház Kft - Keresse bemutatótermeinket!

Egy ház, illetve lakás esetében nagyon fontos szerepet töltenek be a nyílászárók, hiszen ezek a későbbiekben jelentősen befolyásolják, hogy mennyire tudjuk magunkat kellemesen érezni a lakásunkban.

Bővebben...
Bejárati ajtó acélból - hogy biztonságban érezze magát

A bejárati ajtó megválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni, hogy megtaláljuk a megfelelőt. Természetesen fontos, hogy az ajtó jól nézzen ki, az esztétikum azonban nem minden, nem szabad csak ezt szem előtt tartva választani.

Bővebben...
Az alumínium párkányok előnyei

Az alumíniumból készült nyílászáró elemek azért olyan népszerűek napjainkban, mert ez a puha fém kiválóan megmunkálható és alakítható, nagyszerűen bevonatolható és színezhető, ugyanakkor tartós, és masszívan ellenáll az időjárás viszontagságainak, a csapadéknak és a fagynak is.

Bővebben...
3 / 22 ű